20:45

i will change the universe, if i can only get there first.
- DeVotchKa

23:32

har inte slutat tänka på dig sedan lördagsnatten.
 

på den tiden.

hade jag långt och fint hår. nu är det bara ett kort litet ruffs som jag inte vet vad jag ska göra av.

ledig fredag.

det börjar bli för kallt för att springa omkring i mormors gamla jeansjacka nuförtiden, men det gör mig ingenting. för ju kallare det blir, desto finare är det att stanna inomhus invirad i filtar, dricka te och läsa.

120 SEK

jag tycker om min nya jacka
 

17:16


höst

kameran dammades av och fotograferade lite höstlöv härom veckan i sällskap av caroline. annars har jag varit väldigt fåordig på denna blogg den senaste tiden. tänkte kanske börja snart igen, då jag har tid mellan alla arbetspass så att säga. för jobb har jag fått nu, som personlig assistent. två böcker har plöjts igenom under restiden mellan hem och jobb, som ligger på andra sidan huvudstaden. för mycket fest, för lite ansvar och vuxentänk. jag borde ta mig i kragen och börja om från början.
för det är lite så jag känner med hösten. löven lämnar träden nakna och marken fryser till lite smått. hösten rensar bort alla tecken på sommar och den värme som funnits då. så som endast hösten ska vara.
då tänker jag göra detsamma. rensa bort allt gammalt som legat och grott under året. gamla förruttnade minnen som jag helst av allt vill ska försvinna från näthinnan. trasor jag kallar kläder som borde funnit sig i sopsäcken för länge sedan. och kilon som duplicerat sig under de dagar då jag slutat tänka på vad som passerar läpparna.
hösten rensar och här ska dess exempel följas. ska rensa. ska läka. sen leva.