kvällspromenad.

igårkväll packade jag ner kameran min och började strosa ner mot vattnet.
det resulterade i att jag promenerade i två och en halv timma.
passerade paviljongen som är ca halvvägs till piren från vår lägenhet.
samma sak gäller den gamla piren som brann ner för många år sedan.
här är de gamla stolparna som höll uppe byggnaden.
gamla sommarstängda fiskebodar.
och så den nya piren såklart.
sedan passade jag på att gå inåt centrum där julbelysning lös upp
gatorna och marknadsbodar var på väg att ställas upp. här börjar
julfirandet innan halloween är över.
 

jobbsökande och nya bekantskaper.

vi söker jobb varje dag och snålar med de sista slantarna. lär känna nya människor och dricker öl som jag aldrig gjort förr. klockan fem ska jag infinna mig på en restaurang där jag lämnat in cv. de bad mig återkomma om en vecka gått utan svar och det har det nu gjort. på onsdag, tror jag att vi ska hem till tomas universitetskompis scott och äta middag och under den kommande helgen så blir det nog dans dans och dans. förhoppningsvis så ska också ben och dan, två musikstudenter, fixa en replokal någon dag i framtiden så att de får bevittna min musikaliska sida och bestämma om jag skulle passa i deras singer songwriter- /indieband. 
håller alla tummar å stortår jag har!

lägenheten och området.


ner tre trappor, upp tre trappor. första avsatsen har en fin utbuktning.
perfekta sittplatsen precis utanför ytterdörren med fasaden som ryggstöd.

nummer nio, där bor vi.
och lite såhär ser vår sida av second avenue ut.

nyinflyttad.

i måndags flyttade vi in i vår alldeles egna lägenhet på second avenue i hove. fem minuter från tesco och femton minuter från churchill sq, centrala brighton. all packning ligger fortfarande i mina resväskor och än så länge sover vi på heltäckningsmattorna i våra egna rum, därav inga direkta bilder på hur vår bostad ser ut. imorgon ska jag införskaffa en klädhängare, en garderob och förhoppningsvis en säng då min rygg förtillfället bör förtidspensionera sig. men framåt går det! tillsvidare får ni stå ut med denna bild. min analoga diana och en bild från en fotoautomat som förmodligen var den allra bästa artonårspresenten jag fått som hänger på en liten krok ovanför min sovplats.
 

klappat och klart.

nu är det klart! tidigt imorgon bitti lämnar vi burgess hill och beger oss till brighton för att betala priset för sex månaders hyra, deposition och övriga avgifter och hämta nycklar till vårat nya hem. en two bedroom flat, likamed varsinna sovrum, stort vardagsrum, tvättmaskin, kyl och frys i köket och ett badkar. alltså, en massa plats för vänner och familj att komma på besök!
vi har ännu inga bilder på lägenheten och imorgon kommer innebära mycket bärande, införskaffande av möbler och spring fram och tillbaka, men så snart vi har settlat in så kommer bilder upp här på bloggen.